Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC sestavy do 17500

Nic u vás opravdu není sladěné, ani kvalitní. Do toho máte ještě hodně daleko, pokud se k tomu s vaší inteligencí vůbec někdy dopracujete. Rozum stát mi zůstává nad vaším brekem zde, kde obhajujete své paskvily. Kdybyste byl seriózní prodejce (jak všichni ostatní, kromě vás), bude vám úplně jedno, kdo si u vás nakoupí a nebo nenakoupí. Ale rozhodně byste nechodil plakat na poradnu, abychom vám "nebrali" kšeftíky. Takhle se fakt chová jednatel firmy? :-D Seriózní společnost pro mě vypadá naprosto naopak a tou vy nikdy nebudete. Jen hlupák by u vás nakoupil, stačí se podívat a mít oči.
Rádoby "cool" tuningové svítící bedny (bohužel shit značek), hlavně že to má nálepku "herní dělo".
O těch komponentech ani nemluvím. Zveličovat tu ASUS oproti MSI, je více než smešné, profesionále. Jen si uvědomte, že to co předvádíte již nějakou dobu ZDE a hlavně to co už "údajně" 15 let prodáváte, tak jedině TO je zralé na žalobu. "Klamání spotřebitele" vám něco říká, pane podnikateli?
Tohle jestli vidí někdo z Alzy, nebo CZC, musí se smíchy popadat za břicho :-D Opravdu ukázkové jednání a vyjadřování se jednatele společnosti, velevážené bohemia computers.
Asi jste nezaznamenal, že tady nikdo nehanil vaší FIRMU, nýbrž TO CO PRODÁVÁTE. A kupodivu se tu běžně haní i již sestavené a rádoby herní sestavy z Alza, CZC. Ale ještě jsem tu nepotkal žádného z nich, který by si sem přišel vylít své srdíčko, abychom je nepomlouvali. Opravdu profesionální..
Kdybyste měli kšefty, jak se tu napařujete, bude vám úplně jedno, kdo vás pomlouvá. Jenže zrovna vám až okatě teče do bot a svých přetékajících skladů se snažíte zbavit, i kdybyste si za tím měl jít přes mrtvoly.

Už jsem tady na tom světě pár let, abych dokázal posoudit, které komponenty jsou a nejsou kvalitní. A i naprostý analfabet při pohledu na váš web musí mít jasno, že jsou to šroty, hnoje a odpady. Osazované plečkami jen kvůli zisku.
A abyste si rozšířil obzory.. v jednom z vašich dřívějších příspěvku (dalším z mnoha vašich blafů) v této diskuzi jste mluvil o tom, že každý z nás tu skládá jen virtuálně. Mohu vás ujistit, že třeba vámi milovaný uživatel "jezekhifi", stejně tak jako "M-Pol" (a mohl bych pokračovat), mají se skutečným skládáním mnohaleté zkušenosti. Zajímavé je, že já se s jejich názory odjakživa ztotožňuji. Proto kdybych si někdy pořizoval další PC, nemám důvod si ho nenechat složit od nich. Ne od pofidérního prodejce, který si prosazuje jen to své. Opravdu nejste JEDINÝ a ZKUŠENÝ stavitel PC na zemi. A i kdybyste náhodou byl, tak něco jako poctivost a pravdomluvnost šla odjakživa okolo vás očividně hodně daleko.

Jakákoliv další komunikace s vámi pro mě nemá smysl. Prosazujte si i nadále to své, mě stačí vědět, že šmejdy od vás bych nikdy nekoupil a budu doufat, že takových hlupáku bude už co nejméně.
Na druhou stranu je mi to ale samozřejmě jasné, dnes vládne CZC a Alza (ano, tam člověk NEMÁ důvod nenakoupit). A tak logicky i ty malé firmičky se chtějí a potřebují nějak přiživit. Pak už je jen otázkou, který z nich má dost důstojnosti na to, aby to řešil poctivou cestou..

Shořte v pekle, podvodníku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny