Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem O2 modem + wifi router ?

Dobry den.

Na zacatek se omlouvam za sve IT zkusenosti, moc tomu nerozumim a v o2 poradne mi skoro neporadili vubec, tak se obracim na Vas.

Mam doma uz asi 3 roky modem COMTREND VR-3026e, ktery ma STRASNE slaby wifi vykon a jeho signal je hrozne slaby, takze jsem chtela do domacnosti neco silnejsiho, napadlo me zeptat se techniku v O2, jestli by mi jej nahodou nevymenili za nejakej silnejsi modem co ma treba i 2/3 anteny, prece by zvedl vykon no ne ? Kazdopadne mi tehchnik v poradne rekl ze by vykon wifi byl +/- stejny jako ho mam ted a ze si mam radsi koupit wifi router a nejak si ho zapojit k tomuto modemu.

Chci se zeptat, ma tedy pravdu co rika ? Opravdu si mam koupit jen nejaky kvalitnejsi wifi router (bydlim ve vetsim dome kde jsou silnejsi zdi) napriklad https://www.alza.cz/asus-rt-n18u-d2142205.htm nebo ho nemam poslouchat a koupit u nich novej typ modemu se silnejsi wifi napriklad: https://www.o2.cz/osobni/modemy-a-data/comt... a pokud je opravdu lepsi si koupit jen wifi router, jak ho tedy potom sparuji k modemu, staci to jen propojit dratem ?

Děkuji moc za odpoved/i

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny