Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Málo místa na disku (C:)

Musis si zistit ktora zlozka ti zabera stale miesto, napr. cez pravy klik, az potom sa to da riesit. Nasledne sem pisat nazov tej zlozky. A zapni si zobrazovanie skrytych a syst.suborov.

Vseobecne existuju rozne procesy ktore zaberaju miesto, moze to byt nejaka somarina z windows ktoru si si aktivoval, alebo aj nejaky spusteny program. Nevieme jake gebuziny vo Windows mas aktivovane a ani jake mas spustene programy na pozadi, vsetko si musis zistovat ty, ktora zlozka zabera kolko miesta (napr. cez pravy klik) a co ti tam bezi na pozadi. Skontrolovat si znova aj temp v users, ci to nepribuda tam.
V ovl.panely-system si uplne vypni vytvaranie bodov obnoveni (karta zabezpecenie systemu ci jak to tam je). A na karte vykon v tlacitku virtualna pamat si skus uplne deaktivovat virt.pamat, a zmacknut OK a nasledne restart.

P.S. a odinstaluj nejaky program ktory zabera viac jak niekolko GB, zistis to v ovl.panely - software (programy), je tam aj kolonka velkost u kazdeho programu. Uz som to pisal. Aby si mal na C aspon niekolko GB volne, aby win mohol riesit tie svoje somariny na pozadi nap.r update apod.
nevieme ani jake mas windows, napr. Win8 a vyssi maju dementnu cinnost udrzba ktora sa neda vypnut, a ktora si kludne urobi aj 1GB nejakych odpadkov po disku, ptz MS su idioti, a je to normalne. (ale potom to uz nepribuda)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny