Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zvukové karty Externí vs Interní

Pokud dotycny posloucha na beznych repracich, ci beznych sluchatkach, pak samozrejme integrovana je vice nez dostacujici a investovat do drazsi je jen vyhozeni penez.

Ja mam rok starou desku od MSI a pri pichnuti Sennheiser HD600 do integrovane, nebo do externi kvalitni, je rozdil jasne slysitelny. Ne ze by to nehralo,ale zas davat za sluchatka 8k a pichnout do do integrovane, je opet plytvani penez, kdyz to nehraje na 100%. Ikdyz v podstate nejde ani tak o zvukovku, jako sluchatkovy zesilovac, co se tyce toho rozdilu. Retezec musi byt proste vyrovnany...kazdy extrem je zbytecny.


K dotazu:

Externi je externi, interni je interni, rozdil asi chapes. Levne externi jsou krapy a kvalitni interni zvukovka dokaze obstarat vse potrebne vyborne. V cene nad 5000kc uz se to zacina ovsem jasne obracet a externich najdes desitky moznych druhu, za 10k, 20k,30k...pro tebe nejspise naprosto zbytecne vyhozene penize...uz jen z toho, ze se ptas je to asi jasne.

Takze je otazka, na co ji chces pouzivat a co do toho chces pichnout? Pokud obycejna sluchatka, obycejne repraky...pichni to do integrovane, rozdil nepoznas. Pokud tam chces pichnout napriklad 300ohm a vice sluchatka, ci monitory za 50k, pak je treba minimalne zesilovac a bylo by vhodny i trochu lepsi zdroj zvuku. Nelze jasne odpovedet asi.

Nemusis do dusledku oddelavat nic. Ja pouzivam jak integrovanou, ve ktere mam pichle repraky, tak externi, ve ktere mam pichle sluchatka. Zvuky windowsu a filmy se mi pousti do repra, hudba pres jiny prehravac do sluchatek. Oboje lze pripadne prepnout dle libosti ve winech.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny