Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Display Super Amoled

V podstate bylo vse receno,

Super Amoled je OLED displej od Samsungu, ma vic kontrastni saturovane barvy oproti skutecnosti, nekterym lidem to vadi, nekdo je za to rad. Napriklad P-OLED od LG je na tom "lepe" (podle toho jak to kdo citi - vidi).
Velka vyhoda je nizsi spotreba energie oproti beznym LCD displejum (IPS take), takze co tu za nesmysl napsal virten je hodne k smichu.
Naopak nevyhoda je moznost vypalovani displeje, no ja jsem vlastnik Samsung Omnia i8000, naschval se podivej, jak je ten telefon stary a dodnes neni vypaleno nic. Takze v praxi to zadna nevyhoda neni. Na co je ale dobre si dat pozor, u AMOLED dochazi k postupne degradaci bodu - blednuti barev a nejhure jsou na tom body modre barvy, kde je zivotnost cca. 3 roky bezneho pouzivani, ostatni barvy jsou na tom lepe, no ja jsem se s tim v praxi opet nesetkal, ale pro jistotu nedavam modre pozadi, abych ten displej setril. Dekujeme Samsungu, ze nam jako defaultni modre pozadi dava, asi abychom si brzy zase koupili dalsi Samsung. ]:)

Kterej ten Zenphone 2 bys byval chtel koupit? Protoze Samsung Galaxy J5 a cela J rada jsou predrazene klumpy a ani AMOLED to nespravi, ja bych radeji koupil ten Zenphone 2 nebo se podival po Samsungu rade S, napriklad Galaxy S4 i9506 je za zajimavou cenu vzhledem ke kvalite a vykonu toho telefonu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny