Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Smart HDD vadný disk?

Velice vám děkuji za rady. To vadné napájení od zdroje mě nenapadlo, takže jsem rozdělal PC a zkusil jsem připojit disk na jinou napájecí větev a disk zatím jede v pohodě, povedlo se mi z něj dostat vše.
Vůbec neznám problematiku zdrojů, takže bych se zde rád informovat v čem by to mohlo být. Zdroj mám tento EVOLVEO Pulse 550W ATX 2.2 (nekamenujte mě, již jsem z dalších diskuzí zde zjistil, že je nevhodný). Po prozkoumání jsem zjistil, že zdroj má dvě napájecí větve pro SATA a na každé je 3x SATA konektor (celkem tedy 6x SATA napájecí konektor). Zarážející je, že výrobce uvádí jen 4x SATA konektor.
V PC mám celkem 3 HDD, jeden je green a zbývající mají 7200 otáček. Měl jsem všechny 3 zapojené na tu jednu větev a druhá větev nápájela pouze DVD mechaniku. Chtěl bych se tedy zeptat, zda je možné, že by byla ta jedna větev vytížena těmi disky? Teď napájím jednou větví 2 disky a na druhé větvi mám 1 disk a mechaniku, zatím to šlape. Ješte bych dodal, že zdroj mám druhým rokem a je ještě 2 měsíce v záruce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny