Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak podtaktovat GTX 770 Lightning Overview v MSI Afterburneu na základní hodnoty?

• Chces jen prehrat <V-BIOS> nebo ho i preprogramovat (BIOS) ? Jestli ho chces i preprogramovat, tak ho prepiseme jeste pred FLASH.
• Jestli chces jen prehrat FIRMWARE / V-BIOS:
1) Stahni <NVFLASH ZDE>, je ve formatu ZIP. Verze v 5.227 ktera by mela podporovat GPU KEPLER.
2) Na plose si vytvor novou slozku a pojmenuj ji treba "NVIDIA", na jméne nezalezi. V tom "ZIP", jsou dva souboru "nvflash.exe, nvflash64.sys" tak ty soubory rozbal do vyse uvedené slozky "NVIDIA" Do té slozky pridej i novy ROM ktery bude prehravat ROM NVIDIA GTX 770
http://pc.poradna.net/file/view/24291-sam-1-jpg
3) Ted potrebuji informaci, klikni na tu slozku co jsme vytvorily tak ze na tu slozku najedes mysi a stisknes klavesnici <SHIFT + PRAVE TLACITKO MYSI>, vyjede ti klasicka nabidka s moznosti spustit va "PRIKAZOVEM RADKU", mas tam moznost spustit prikazovy radek jako <ADMIN>?
http://pc.poradna.net/file/view/24293-sam-2-png
• Pak budeme pokracovat dal, kde v nasteveni systemu a materialu tu kartu desaktivujeme, pustime FLASH, udelame verifikaci, sken/CHECK LIST, zda-li je detektovana, nahrajeme a prejmenujeme novy <.ROM> a prejdeme na fazi <FLASH>, kde prepiseme dosavadni V-BIOS z 80.04.B4.00.0D na 80.04.C3.00.38

UPOZORNENI : Zda-li ti ted po predchozim (vcerejsim) nastaveni funguje, novy FLASH by mohl byt zbytecny a nema cenu ho provadet, v opacném pripade pred "FLASH" dezaktivuj vsechny potencionalni ochrané prvky <OS>, které by mohly byt na vine blokovani nebo odmitnuti prav dalsiho postupu.

TiP~Silne bych doporucil, nainstalovat <GPU-Z>, a predesli <V-BIOS> zalohovat /klik na oznaceni a "SAVE TO FILE":
http://pc.poradna.net/file/view/24294-gpu-z-png
• Nechces-li to delat pres OS, tak budeme potrebovat <NVFLASH for DOS>

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny