Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po zmene GK a ugradu biosu nebootuje PC

Tak jsem se po delsi pauze dostal opet k reseni tohoto problemu. Nakonec vse vyreseno, jen sem pisu ohledne ponekud (dle meho nazoru) netypickemu problemu.

Dle vseho to vypada, ze byla vadna ta stara (gtx680) grafika. Z nejakeho duvodu v nove desce "fungovala" bez problemu dokud jsem k ni nenainstaloval ovladace. Pote se po par minutach dostavil stary problem s "ovladac graficke karty prestal pracovat a musel byt restartovan". Po dalsi cca minute nasledoval bez varovani shutdown. Po opetovnem spusteni mi PC nabeh rovnou do biosu s tim, ze byl kompletne resetnuty vcetne casu. Radeji jsem kartu vytahnul (byla prekvapive dost zhava nato, ze jen par minut zobrazovala plochu - odhadem kolem 70°, nemel jsem odvahu s ni spoustet znovu pocitac a teplotu merit) s predpokladem, ze je vadna a zrejme mi "popravila" i puvodni zakladovku. Takze nakonec pomohla jen vymena GPU i zakladovky.

Takze by me zajimalo, jestli s timto ma nekdo zkusenost ci teorii co se mohlo stat (predpokladam nejaky zkrat/prepeti z vadne grafiky postupne oddelal zakladovku).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny