Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po zmene GK a ugradu biosu nebootuje PC

Nedavno mi odesla stara karta (gtx680) - fungovala uz jen v safemodu a s artefaktama (pruhy na obrazovce a pri bootovani problikavali po obrazovce ruzne znaky). Takze jsem si objednal novou kartu (MSI GTX 970 gaming 4g). Po vymene karty se mi vzy po startu pocitac zakousl hned na zacatku na obrazovce s logem zakladovky a pustilo me to max do biosu.
Po trose googleni jsem se rozhodl pro upgrade biosu (Gigabyte X79-UD3 s F7 biosem) na nejnovejsi verzi F20. Nyni mam ale pocitac v reboot smycce (nabehne logo zakladovky, pak to preblikne na cernou obrazovku kde parkrat problikne kurzor a pocitac se restartuje). Dalsi problem je, ze po tomto upgradu mi stejny reboot loop dela i ta stara karta a do safe modu se uz nedostanu.
Procesor jsem zkontroloval a vymenil pastu, ramky jsem zkousel a jsou v poradku, zkousel jsem i bootovat jen se systemovym diskem. Nic nepomohlo. Zdroj by mel byt vice nez dostacujici (cooler master gx 750w). Bios by mel byt v poradku - zkousel jsem ho flashovat primo z biosu z USB flasky a dokonce jsem vyzkousel nekolik ruznych verzi.
Jedine co "funguje" (jakoze se konecne deje neco jineho nez jen reboot loop) je instalacka win7 a reinstalace systemu, ktera probehla az do konce (tam, kde se zadava uzivatel/heslo/cas atd). Po naslednem restartu je vse zpet v reboot smycce (zeby nejaky problem primo v biosu s hdd?).
Uz nevim co s tim, a pokud to nezprovoznim prez vikend, tak jedu v pondeli na pobocku s kartou na ozkouseni/reklamaci.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny