Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows 7 nebo 10

Nabidka na Windows 10 se da dat pryc, dohledas pres Google. Je potreba odinstalovat nejake "jako" aktualizace a potom to zmizi. Probiralo se to i tady na poradne, takze staci pouzit hledani.

To je notebook? V tom pripade rozhodne neupgradovat!

Jinak obecne kdo ma novy pocitac (spis vykonejsi) tak pokud instaluje nove, tak urcite uz jit do Windows 10, pokud je bude potrebovat*. Kdo ma nainstalovany starsi system Windows 7 nebo Windows 8, tak bych doporucoval pockat do jara a potom bude-li potrebovat* prejde na Windows 10.

Starsi pocitace bych na Windows 10 neprevadel, zadny duvod k tomu neexistuje.

* - ono potrebovat znamena, ze dotycny hraje pocitacove hry, ma nebo bude kupovat grafickou kartu podporujici DirectX12, tak takovy clovek velmi pravdepodobne bude behem nasledujiciho roku potrebovat Windows 10, nikdo jiny je nepotrebuje, nic lepsiho nez stavajici systemy neprinaseji vyjma tech her.

---

Jinak smirovaci funkce obsazene ve Windows 10 uz Microsoft take v ramci aktualizaci integroval do obou starsich systemu Windows 7 a Windows 8. Tudiz tam smirovani mas dost mozna take. Rozdil je v tom, ze zatimco ve Windows 10 se to neda vypnout, ve Windows 7 a 8 muzes prislusne smirovaci aktualizace odinstalovat. Opet velmi jednoduse dohledas pres Google, ktere KBxxx to jsou a zbavis se jich.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny