Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows 7 nebo 10

Kdyz si ve Windows 10 vypnes veskere odesilani, ktere jde vypnout, tak to co nejde vypnout se rovna tomu co doplnuji aktualizace ve Windows 7. Takze z tohoto hlediska je na tom Windows 7 a Windows 10 stejne a neni nutno se desitek bat.

Jinak jak pises, Microsoft se nastesti usvedcuje sam, takze jsou kecy fanatickych priznivcu Microsoftu o problemu mezi zidli a klavesnici k smichu. Staci se podivat na seznam aktualizaci Windows a kazdy tam vidi ty opravy a opravy oprav, dokonce nekdy i opravy opravy oprav, typicky "aktualizace KB123456 resi problemy zpusobujici pad systemu po nainstalovani aktualizace KB456789" - presne takovychto hlasek jsou na webu Microsoftu stovky. A tyka se to vsech verzi Windows.

Je ale pravda, ze na WinXP a i na Win7 jsem mel pady malo caste a do modre obrazovky to slo malokdy, na Win7 si vubec nepamatuju, ze by mi kdy modra obrazovka naskocila. Jine to bylo s Vistama, ktere jednoduse padaly a padaly tisicum, mozna milionum uzivatelu po celem svete, takze mohou fanaticti priznivci Microsoftu zase tvrdit co chteji, ale prostym faktem zustava, ze Windows Vista byl jednoznacne propadak Microsoftu, ktery kvuli tomu temer nikdo nechtel pouzivat. No a na Windows 10 se situace presne opakuje - zatim je to naprosto sileny OS a kdo ma Windows 7, v zadnem pripade by zatim upgradovat nemel a rozhodne mu to nedoporucuji!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny