Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows 7 nebo 10

Kdepak ja uz pamatuju hodne, kacera jsem tahal nekdy v dobe Windows 3.11 (ty jsem zazil jen na skole), domu uz mi nasi poridili PC s Windows 95.
Co si pamatuju, tak naopak XP byly hned od zacatku zachrana, protoze na Windows 2000 se moc hrat nedalo, ten system mel spoustu problemu (pro domaci uzivatele ikdyz v ty dobe to bylo zanedbatelny), protoze Windows 98 jich mely jeste vic. Hlavni problem byl, ze lidi uz zacali porizovat vic jak 512MB RAM a to Windows 98 neumely, takze prechod na W2000 nebo nove XP byl hotovka.
Co ja si naopak pamatuju byly namitky majitelu W2000 proti XP ve smyslu, ze omalovanky na PC nechteji. To bylo brzo zazehnano moznosti spustit XP i v designu W2000 a tudiz se dalo z takovychto radoby pocitacovych znalcu udelat blbce. :-D

Nicmene ano, vzdy se nasli lide, kteri na svem starem klumpu museli mit nejnovejsi system a pak este prskali, ze jim to beha pomalu. Jenomze nikdy jim to netlacil do hlav primo Microsoft, tak jako dnes s tema vyzvama na instalaci desitek na co nejvice PC.

Aktivace oblibena nebyla, zpocatku meli pirati smulu, uz neslo instalovat Windows tim, ze mi kamos pujcil Cedecko, takze logicky to nemohlo byt oblibene, ale nakonec se to ukazalo jako docela ucinne. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny