Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nejdu torrenty

FUP fair user policy - omezeni kde po urcitem datovem objemu dat prichazi sankce v podobe - snizeni rychlosti,zakazani p2p apod.
---
takze usb modem...
zagoogloval jsem http://www.google.com/search?q=usb+modem+zpomaluje+ rychlost

tohle vypada nadejne

USB ADSL modem vzít a zahodit. Pokud není dostatečně výkonné cpu, usb modem zatěžuje a zpomaluje PC. Navíc jsem zažil i problém s napájením takového modemu. Některé usb porty totiž nejsou schopny modem kvalitně napájet, napětí kolísá, dochází k chybovosti a opět ke snižování datové rychlosti.
Radost ze zdarma získaného modemu může vystřídat zlost a trápení. Dnešní adsl modemy s ethernetovým portem již stojí hluboko pod 1000,- Kč, je třeba nešetřit na správném místě . Navíc takové modemy jsou i hw vyspělejší, více toho umí, jsou nezávislé na zapnutí PC (napájení), mohou obsahovat firewall, dhcp server, no prostě spoustu dalších užitečných věcí. Jsou nezávislé na OS, nastavují se z 99 % via internetový prohlížeč.
Navíc, pokud jste z oblasti, kde rádi řádí blesky, je použití takového modemu nezbytností. Vložením jakéhokoliv switche mezi adsl ethernet modem a naše PC výrazným způsobem eliminujeme zničení našeho pc výbojem blesku. (je dobré mít i PC napájené přes i tu nejlevnější UPS).
tak napajeni je ve spravci zarizeni radice usb - mozna nakonec to tim biosem neuveritelne bude :) najdi si korenovy rozbocovac modemu vlastnosti rizeny spotreby a odskrtni uspornej rezim (nechces) to same se pokus vyhledat v biosu - presne to bohuzel nevim ale ideu mam takovou aby usb nebylo zahrnuto do rizeni spotreby - pac jestli mu deska priskrti voltiky a toto muze byt nachylne potom na prenos (nezapominejme ze jde o p2p -trhace lajny-narocny na plnohodnotny provoz) tak by vypnutim se mohlo jevu zabranit

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny