Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mám problém s XP v notebooku/ nový hardisk...

1. urob si image particie (zo stareho disku) ghostom, spust na novom disku hocaku instalaciu WinXP z klasickeho CD (niekde si ho na chvilu pozicaj) kde si rozdelis disk a zacnes instalaciu, po prvom restarte to mozes zrusit a potom na novy disk (do novovytvorenej particie) nacpi ghostom image zo systemovej particie stareho disku. Zacat instalaciu pisem (okrem vytvorenia particie - nemusi byt rovnako velka ako na starom disku) aj kvoli tomu aby sa zapisal bootsektor do MBR.
2. Alebo je mozne si urobit ghostom image disku (nie particie), a preplacni to na novy disk, mal by ti ghost na novom disku vytvorit presne taku istu velku particiu ako na povodnom disku, tu si ale nie som isty ci nenastanu nejake problemy s CHS adresovanim (pozicia bootsektora prvej particie), ja by som to robil radsej postupom co pisem v bode 1.

P.S. subor .gho je obraz particie/disku, nie je to instalacka (ani sa z toho klasicka "instalacka" Win urobit neda). Subory sa daju pozriet pomocou ghost explorer, ale to ti je k nicomu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny