Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem je 8mi jádro zbytečnost nebo naopak ?

• Kdyz delas Benchmark v porovnani CPUs, tak musis preobsadit opacné CPU, nebo nejvice vykoné konkurence v tomto pripade AMD, to nejvykonejsi co maji, tudiz FX 8/9XX series.
• <FX 83xx> se s <i7> porovnaval predevsim, kvuly vykonu na multy-core, na co jsou oba CPUs urceny tak jako rendovani etc. Zde orovnavat Octocore s Quad jako i5, je "BLBOST".
To ze nekde pisou opak, jsou zase clanky, co jeden opise od druhého a posle to dal..

Toto dělají jen ti, kteří si myslí, že u procesorů (AMD vs Intel) porovnáváš GHz a počet jader.
• Na to jsi dosel jak, proboha? Porovna se vykon..Z kama jsi vytahl tady toto nevim, pri benchmarcich se s pravidla pouziva mereni CPUs s CPU na originalnim taktu, né OC.
• Ulà, dalsi blci (nebo idioti jako uvadis) jako treba TomsHardware proc pri testu pouziji Fx8 a i7?, co porovnavaji <FX 9 vs i7>, to sou hlupaci, mozna jim napsat a oznamit, ze se to nedela :-D
http://pc.poradna.net/file/view/24347-i-a-png
PS: To ze je <FX 85xx> s, ve vykonu jednoho vlakna (modulu) na urovni i3 nebo celeronu, na Multy-Core, o cemz je také celé vlakno, neznamena ze se neporovnava. Intel i7 primo konkuruje, proto se tyto CPUs spolu porovnavaji, jak se v hodne pripadech dela, v WINRAR, WINZIP, RENDEVOANI, CINEBENCH etc. neboli k cemu je toto CPU také primarne "urceno", min treba vidime, BENCH <Opetron vs Xeon>.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny