Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký mobilní telefon vybrat?

Ono nemuzes vychazet z ceny za LG G3, LG G Flex2 apod. LG srazi cenu na uplne minimum a je super, ze to delaji, protoze founy od nich jsou kvalitni a zaroven si je muze dovolit kazdy. Z mensich znacek Asus a jeho ZenPhone 2 nebo nektere telefony od Lenova.

Ale porovnej Samsung treba s Huaweiem, tam uz jsou ceny vyrovnane (nemluvime o zavadecich cenach, coz dela i LG, ze cenu nastreli vysoko, aby byl prostor pro zajimave slevy) nebo ted jsem cetl recenzi ZTE Nubia My Prague, tam je telefon nastrelen cca. o 50% nad cenu, za kterou sezenes jeho stejne vykonou konkurenci. No a vrchol vseho je SONY, to je treba cenou jeste hodne vysoko nad Samsungem, pritom kvalita je jednoznacne na strane Samsungu.

Takze ja to vidim tak, ze cena za Samsung je sice malinko vyssi nez by musela, ale porad to jde. Mluvime o rade S, jinak Samsung chrli miliony ruznych telefonu a nektere jsou evidentne past na nezkuseneho zakaznika, protoze opravdu strasne za nehoraznou cenu. U Samsungu proste plati, ze je treba dobre vybirat.

---

wam_Spider007: Co znam lidi, tak jen jeden vlastnil Samsung radu S (S4 i9500) a nadaval na nej. Jinak vsechno jsou to lidi, co Samsung kolikrat ani nedrzeli v ruce. Ja muzu momentalne srovnavat tri: SGS 3 Neo, SGS 4 i9506 a SGS 5 (prostredni sam vlastnim, zbyle spravuji pribuznym) a muzu odpovedne rict, ze vyborny. (Mrzi me ten jejich antiroot KNOX zabezpecovacka, ale to je asi tak vsechno, co muzu hanit.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny