Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 10 - nevyžádaný režim spánku

Ok, takže první krok nepomohl. Druhý (změna schématu z HP Opt. na "Rovnováha") taky ne. Vždy se počítač po chvilce sám uspí.

K těm dalším programům HP. Já mám zakázaný skoro ve všech případech jejich start po spuštění systému. Koukal jsem se do procesů a běží mi vlastně jen dva:
1) HP Support Assistant - ten program mi ale přijde vcelku užitečný, hlásí mi vždy aktualizace ovladačů. A vlastně nic dalšího neumí, když nepočítám opravdu velmi jednoduchou diagnostiku HW.
2) HP 3D Drive Guard. K tomu programu se ale nijak nedostanu. Jediné, co vidím, je ten proces + ikonka sbalená ve spodní liště - na tu, když kliknu, nic se nestane, kromě toho, že se ukážou dvě možnosti: a) O programu; b) Informace. Jsou tam napsány nějaké žvásty. V prvním případě verze a copyright, v druhé případě jedna věta: "Přijímá upozornění z integrovaného rychloměru a automaticky parkuje pevný disk, aby v případě pádu počítače snížil riziko poškození." Tzn. asi by to na tohle nemělo mít vliv. Ten program ale nemá žádné grafické rozhraní, resp. se k němu nedostanu (ani přes program files).
Takže fakt nevím :(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny