Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Skype se nemůže připojit

Zdar,
tiez som mal presne tento problem... pouzil som starsiu instalacku... az na troch PC ktore nahodou trebalo reinstalovat so systemom winXP sa vyskytol presne ten isty problem. Nova verzia Skype aktualne 7.17 nedokaze z neznameho dovodu na urcitej konfiguracii WinXP komunikovat s vlastnymi servermi :-) Mozno nedokaze otvorit porty UPnP. Neviem naozaj. Je tam nejaky BUG jednoducho. Snad ho casom super majstri z Microsoftu odstrania/vyriesia.

Kedze Microsoft sa snazi ovladat internet a vziat ludom slobodu, tak teraz uz aj na internete je giganticky problem najst starsie verzie Skype. Tie starsie totiz neobsahovali tolko spywaru a VNUCOVANEJ reklamy ! Kym este patril Skype produkt jeho povodnym autorom tak sa dali dohladat aj starsie archivne verzie Skypu priamo na webstrankach tvorcu programu (utajenymi linkami k downloadu). Avsak odkedy je "sefom" velky sef Bill z Microsoft-u, tak su s tymt programom len same problemy. Skype uz je spomalene jak slimak. Dokonca v aktualizaciach operacneho systemu je zahrnuta moznost aktualizacie vasho noveho Skype 7.x :-) Nech uz je to jak chce, Microsoft sa vykaslal totalne, uplne, maximalne na Windows XP podporu a de fakto aj na nejake fungovanie SKYPE :-) Riesenim je skusit povodnu verziu ktora tam bola + vymazat obsahy zloziek s profilom SKYPE (u winXP niekde v C:\Documents and Settings\%username% a u win7 niekde v C:\users\%username% ) a potom nainstalovat starsiu verziu... mozte skusit co som nasiel nejaku jak sa vyssie zmienovalo verziu upravenu, reklamnu, staci len pri instalacii zrusit fajku u "instalovat centrum.cz / listicka / seznam" a ine v pripade tychto instalaciek :-)

[url=Zdar, tiez som mal tento problem... pouzil som starsiu instalacku... kedze Microsoft sa snazi ovladat internet a vziat ludom slobodu, tak aj na internete je giganticky problem najst starsie verzie Skype. Kym este patrilo Skype povodnym autorom, tak sa dali dohladat starsie archivne verzie Skypu priamo na ich webstrankach (utajenymi linkami k downloadu). Avsak odkedy je "sefom" velky sef Microsoft, tak su to same problemy. Skype uz je tak spomalene, jak slimak. Dokonca v aktualizaciach operacneho systemu je zahrnuta aktualizacia vasho noveho Skype 7.x :-) Nech uz je to jak chce, Microsoft sa vykaslal totalne uplne maximalne na Windows XP podporu a de fakto aj na nejake fungovanie SKYPE :-) Riesenim je skusit povodnu verziu ktora tam bola + vymazat obsahy zloziek s profilom SKYPE (u winXP niekde v C:\Documents and Settings\%username% a u win7 niekde v C:\users\%username% ) a potom nainstalovat starsiu verziu... mozte skusit co som nasiel nejaku jak sa vyssie zmienovalo verziu upravenu, reklamnu, staci len pri instalacii zrusit fajku u "instalovat centrum.cz / listicka / seznam" a ine v pripade tychto instalaciek :-)

Skype 6.7 stand-alone offline setup - download

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny