Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vykonny zdroj je potreba pro tuto PC sestavu?

Ono je vzdy dobre mit trochu rezervu, ja bych do dnesnich desktopu, pokud se nejedna o kancelar nebo samohrajku automaticky doporucoval tech 500W a vys. Kvalitni zdroj uzivatelovi vydrzi dele nez jeho herni PC a pokud se casem rozhodne pro nejaky upgrade, nemusi se pak zabyvat znovu i zdrojem.

Takze za me od 500 do 700W. Vic uz je opravdu jen pro specialni pripady nejakych quad-SLI apod. Ono ja pak dobre si zkontrolovat podle testu na netu, kdy je zdroj nejefektivnejsi. Ty kvalitni zdroje jako Seasonic, jsou obvykle nejefektivnejsi pri zatezi 80%-90%, zatimco jine zdroje to maji posazene klidne i na 60-70% vykonu, takze tam je pak treba vzit vyssi cislo zdroje.

Jo Alza nebo CZC: Ja posledni dobou nakupuju zase na CZC nebo taky Softcom kvuli levnejsim cenam, ale fakt je, ze co jsem se setkal s reklamacema, tak Alza dneska jede na takovej obrat, ze nekdy ani nemaji cas na nejake reklamace a meni proste komponenty za nove, ono je to dane, ze jedou asi v nejvetsim obratu u nas a proste si to muzou dovolit, takze je pravdepodobne, ze pripadna reklamace bude nejrychleji vyrizena u Alzy, ale ceny maji proste o neco vyssi, nakonec to si zkontroluj sam.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny