Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vyber tiskarny

Mail jsem ještě nezkoušel, ale z tabletu to tiskne jedná radost. Jenom jsem si z Google Play stáhl (OKI) Mobile Print a žádný problém, ovšem tiskárnu i tablet mám ve stejné síti, tiskárnu přes LAN kabel, tablet přes WiFi.

Celkově je s tím skvělá práce, třeba skenování 2x Simple to Duplex a podobné vychytávky. A instalace nebyla vůbec složitá, jak to všude každý píše, akorát jsem musel poctivě čekat, až si to všechno nainstalovalo z přiloženého CD. Taky čeština se do ovládacího panelu musí nahrát z přiloženého CD. Kdybych si o tom nepřečetl na Internetu, ani bych nevěděl, že se tam dá nahrát české menu.

Zatím jsem objevil jedinou chybu, kterou mi potvrdila i CZ podpora OKI - víceúčelový podavač nemá čidlo vloženého papíru, takže se zdroj musí přepnout v menu přistroje nebo na PC, popřípadě nastavit natvrdo s tím, že pak pokaždé nejdříve zkouší víceúčelový podavač a až pak vezme papír ze zásobníku. Většina ostatních tiskáren to pozná automaticky a když má něco ve víceúčelovém podavači, tak si nejdříve vezme papír z něj. U skeneru to ale kupodivu funguje automaticky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny