Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vyber tiskarny

Taky jsem původně měl v požadavcích WiFi připojení, ale OKI MC332dn byla v akci za 4.300 Kč, tak jsem to zkusil s tím, že i když jsou tonery jenom startovací, tak se to stejně po jejích spotřebování může vyhodit, když to bude velký průser.

Zatím ale zjišťuji, že je to velice dobrá mašina a WiFi mi vůbec nechybí, jelikož je připojená kabelem k LAN sítí, ke které mám přes WiFi připojený NB, tablet i mobil a dokáži tak na ni tisknout i bez WiFi rozhraní. Naopak, u některých tiskáren WiFi jsem četl, že při tisku z NB/mobilu/tabletu se mobilní zařízení nejdříve musí odpojit od WiFi sítě, pak připojit přes WiFi k tiskárně, vytisknout dokument, odpojit od tiskárny a znovu připojit k WiFi síti.

Takže tiskárna s WiFi má smysl jenom v případě, když nelze tiskárnu připojit LAN kabelem k routeru (jenom WiFi router bez LAN rozhraní, tiskárna v jiné místnosti), ale musí umět režim infrastruktury, což prý každá neumí nebo dotyčný nepoužívá síť s WiFi routerem a potřebuje tisknout a skenovat z/do mobilního zařízení. Jinak stačí připojit multifunkci síťovým kabelem do sítě s WiFi routerem a tisknout/skenovat přes WiFi připojení.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny