Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Paměti - dual triple channel, různé moduly, zkušenosti

Ano, mas samozrejme pravdu. Jenze ja zkousel hledat podle specifikaci a nic podobneho A-Data jsem nenasel. Navic nemam moznost si pujcit nejake moduly a tak jsem sel cestou nejednodusi uvahy. Koupim nejlevnejsi pamet a jestli bude fungovat nebo ne se uvidi a pokud bude fungovat jen s OCZ, pak dokoupim jeste dve stejne.

Vysledek ale byl, ze rozlozeni tebou nacrtnute, kde v poslednim slotu byl Transcend JetRam nefungovalo, takze jsem zacal experimentovat. Vedel jsem, ze OCZ + A-Data v dualchannelu funguji a fungovalo i OCZ + Transcend JetRam. Takze jsem zkusil dat do prvniho slotu Transcend JetRam a k nemu do stejneho channelu 2x A-Data a take nic. Potom jsem teda zkusil neco jineho a to zaradit za sebe 2xOCZ + A-Data a do druheho channelu Transcend JetRam + OCZ + A-Data. A ono ejhle, bezi to, memtest prosel bez uhony 3x a pise to, ze triple channel je aktivni. :-)

MM Tank: No v podstate to nepoznam, obcas si hraju ve VMware, tak snad tam, ale jinak je 6GB naprosto dostacujici pro vsechno. Jenze se ke mne dostaly 2x A-Data a nemel jsem pro ne upotrebeni, takze bud prodat nebo si je strcit do PC, udelal jsem to druhe, ale nechtel prijit o triple channel, takze jsem se rozhodl experimentovat. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny