Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak nainstalovat Windows 8 se všemi nastaveními, aplikacemi a aktualizacemi z Flash disku za 10 minu

Záleží na tom jak intenzivně a na co windows používáš.
používám windows 20 let, starám se o pár set pc v síti. instalace windows běží až do zásadní výměny hw bez problémů několik let. 2x ročně musí obnovovat systém jen totální lamer.

je dost snadné systém rozladit / a časem se vše zpomaluje
vždyť to píšu - neschopná lama. pokud máš síť plnou idiotů, existují uživatelská práva, která omezí škodlivou činnost uživatelů. práva existují i na lokálním pc - jistě že je to 15 let po win2000 pro někoho stále objev.
jenom neschopná trouba s administrátorskými právy si dokáže zahnojit a zpomalit pc. proč to tak máš ty?

u jednoho mi to několikrát hodilo nějakou chybu
nevíš ani jakou ani proč. u programů, které pro svou přítomnost požadují trvale běžící službu (u zálohovacích programů nic divného) není požadavek na restart po instalaci nic divného.

u druhého musí být nainstalovaný ten program aby to šlo spustit - což je nesmysl.
oba dva umí boot rescue cd, jinak bych je ani neuváděl. ostatně googlem si můžeš najít lepší.
u placeného acronisu to vypadá, že posuzuješ trial verzi, platit za to nehodláš a přitom nechápeš co píšeš.
v tom případě hledej free sw: u něj nedostaneš originální boot cd, ale musíš si ho z nainstalovaného sw vytvořit a připadne ti to normální.

je mnoho zálohovacích/imagovacích sw.
placený acronis true image je špička, ale má drahou multilicenci. používám jejich rescue cd, pro klonování disků jeden z nejlepších.
pro automatické zálohy všech pc v síti máme jiné skriptovatelné řešení. taky placené, proto jsem ho do amatérského dotazu neuváděl.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny