Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem TP-LINK TL-WR841N - nenačte WAN

Zdravím, dostal se mi do rukou tenhle router, který se chová celkem zvláštně. Majitel ho vypíná při nepřítomnosti vypínačem na přepěťové ochraně stejně, jako další periferie k ní připojené. Předtím měl router TL-WR340G který neměl při stejném používání - vypínání dále popisované problémy.
TP-LINK TL-WR841N se nedokáže po zapnutí připojit přes WAN a načíst dynamickou, ovšem "veřejnou" IP adresu a DNS server poskytovatele a to ani v případě, že dám IP natvrdo a DNS na Google nebo na tu, kterou provozuje poskytovatel. Pomůže jen restart routeru. Tedy zapnutí, najetí, nepřihlášení, restart, přihlášení. Připojení je vázané na MAC adresu která je samozřejmě zadána správně.
Čas routeru (hodiny)drží nastavení stejně jako ostatní nastavení. Zdroj je v pořádku, zkoušel jsem to i na můj zdroj od stejného routeru který 100% funguje. Firmware je nejnovější, sám jsem ho upgradoval.
Router je zánovní, ale nejsou od něj papíry, takže reklamace ne. Je resetovaný a nově nastavený (s TP-Linky mám opravdu dost zkušeností.
Co za tím může být?
Díky za každou radu i za ty jízlivé od Médi Brtníka (sranda) :-)
EDIT: IP vnitřní sítě přes DHCP přiděluje normálně podle nastavených požadavků.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny