Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém se zvukem.

Dobrý den, mám takový velký problém. Já vím, že se to tady probíralo mnohokrát, ale já jsem se nikde nedočetla nějaké rady, která by pomohla mě samotné. Takže mám notebook ACER aspire 5520, operační systém windows vista home premium, 2 GB DDR2. No a můj problém se týká toho, že když svůj notebook zapnu, tak ten zvuk prostě nejde. Zkoušela jsem i aktualizovat ovladače a nic se nestalo. Jednou jsem ten notebook zapla a objevila se aktualizace zvuku a ten zvuk šel, ale teď už nejde. On naskočí vždycky jen občas třeba za měsíc nebo tak, ale pak zas dlouhou dobu nejde a já nevím,co mám udělat pro to, aby ten zvuk šel pořád, takže budu ráda za kteroukoli radu, která by mi pomohla s řešením mého problému.

Předmět Autor Datum
Tak to vypadá spíše na HW problém. To se v domácích podmínkách opravit nedá. Sluchátka jsi zkoušela…
Thunder 23.12.2015 22:16
Thunder
Spustite systém v núdzovom režime a vykonajte kontrolu disku (scandisk).
Ansam 24.12.2015 08:05
Ansam
Tak stav nouze se mi načítá strašně dlouho, takže nevím, jestli by to šlo a nevím, kde najdu položku…
NikkiSilent 26.12.2015 18:08
NikkiSilent
stav nouze se mi načítá strašně dlouho Dôležité je to, že sa nakoniec načíta - to už napovedá, že v… poslední
Ansam 26.12.2015 19:09
Ansam

Tak to vypadá spíše na HW problém. To se v domácích podmínkách opravit nedá. Sluchátka jsi zkoušela připojit? Stejný problém?
Může být ale problém jenom v operačním systému. Radikální ale efektivní řešení, jak to vyloučit, je reinstalace systému.
Pokud si chceš ještě pohrát s ovladači nebo prohlížečem událostí, tak takto: Jak stáhnout a nainstalovat ovladače, Prohlížeč událostí

Tak stav nouze se mi načítá strašně dlouho, takže nevím, jestli by to šlo a nevím, kde najdu položku (scandisk), protože mi to nic neříká. Zvuková karta je tam správně zapojená, jsou nainstalovány i ovladače, pouze si to nic nepamatuje (žádné nastavení nebo tak něco) , já si bohužel nevzpomenu, která aktualizace se mi nainstalovala, že ten zvuk ihned šel. Každopádně se tam ta aktualizace už neobjevila a nechce se nainstalovat.
Přidám sem fotku, co se mi tu objevuje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru