Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Propojení tabletu s PC

No tady nejde ani tak o modem, kdy asi nejde o připojení k pc, ale o snahu se dostat na net. Beru verzi, že internet máte a máte tablet - obojí se propojit dá i bez wifi a modemu. Na připojení s pc zapomente, to s tím nemá nic společného.
Předpokládám, že tablet byl pořízen k vánocům - tedy je nový. Pak k tabletu byl zajisté kablik s koncovkami z micro usb do usb (1) - cosi takového http://ecx.images-amazon.com/images/I/71QGa1J%2Beg L._SL1500_.jpg. Ale ten vám v tomto případě k ničemu není, protože potřebujete tento typ http://img.dxcdn.com/productimages/sku_162930_2.jp g. A druhá věc, co je nutné, tak usb-ethernet adapter (2) - cosi takového http://www.tech-faq.com/wp-content/uploads/USB-to- Ethernet-Adapter.jpg.
No a ted už jen vytáhnout internetový kabel z pc a zastrčit do toho adapteru (2), potom ten adapter do kabelu (1) a kabel do tabletu. Mám to také tak zapojeno, jen to má 2 úskalí:
a) ne každý usb-ethernet adapter je vhodný!!! Doporučuji tuten http://www.symmtec.cz/shop/usb-lan-adapter/ - půjde 100% na každém zařízení - mluvím ze zkušenosti. No a
b) v tabletu bude nutno nastavit stejnou IP adresu jako v pc, se kterým ted chodíte na net.

Kdysi jsem měl stejný problém a tímto způsobem jsem to vyřešil - a vše funguje bez potíží. 8-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny