Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Moje PC neutáhne GTA5 ani na nejnižší graf. nastavení

Joxy, prosimte, co to placas, vzdyt to je ten stejny procesor, ma steje jadro, akorat tam APU pipeline disabled na tom athlonu. Navic, pokud uz hovoris o tom Athlonu, tak rovnou uz pretaktovat, abys mel rezervu, ale zcela jiste nebude bottleneck na CPU tak markantni...GTA V neni takova hra, jako treba BF4, ktera je neuveritelny CPU hog, kvuli zcela diletantskemu portu.

Problem, co ma chlapec, je zapricinen dosti jasne z meho pohledu MCAffee, ktery je znamym brzdicem. Take uz jen pouhy fakt, ze ma zapojeny dva monitory, i kdyz na jednom ma hru a na druhem "jen" plochu = 2x 1080p rozliseni... impossible na tom cokoliv delat a myslet si, ze to pojede normalne, to je na high end.

Jak uz bylo doporucovano nahore, McAffee odjebat, odpojit druhy monitor, tedy zadna rozsirena plocha, nebo duplikovana, pokud jedes na TV a melo by to jet vsjo normalno. Casem se ale projevi nedostatky na zdroji, kvuli vyssi zatezi 12V railu...tedy ten bude treba vymenit nejdrive ze vsech ostatnich komponent, pokud se drive neuvari VRM na OC grafice.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny