Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Moje PC neutáhne GTA5 ani na nejnižší graf. nastavení

A co konkretne vyhrava, jake pouzit, jakou maji metodologii testovani ?

Kamaryde, zjisti si neco o tom, jake pouziti maji ty dva CPU a potom tu neco pis a uz vubec sem nedavej takove smeti, jako je bodovani CPUBOSS, diky.

AMD CPU jsou vyborne na integer operace, tedy kodovani, multimedia, audio/ video editing, kde se naplno projevi vynikajici cena / vykon. K tomu si pridej, ze si obcas neco zahrajes a je to zase plus.

Navic podpora pokrocile virtualizace a hardware sifrovani, AMD v nicem neni za intelem. Na budget workstation / gamestation bude vzdy lepsi.

Intel ma nespornou vyhodu, kvuli vyssim IPC na single threaded aplikacich, drteni excelovych tabulek, nekterych funkci photoshopu (ano, podekujte programatorum, ze nas drzi kvuli kodovani softu sto let za opicemi v dobach single threadu)....

Kdo umi pocitat jednoduche pocty, si sam jednoduse spocita, ze FX 8120 nebo novejsi 4 jadra na FM2 v cenove relaci do 3000tis. klidne z druhe ruky (co se muze na kremiku pokazit? ) jsou stale lepsi, nez 4500,- za CPU od intelu. a vykon v aplikacich, tkere vyuzivaji vice jader je vetsinou lepsi nez 4 core i5...

Udela si kazdy obrazek sam. A co se tyce chlazeni... Arctic freezer 13 na 140W TDP Phenomu na AM3 byl prakticky neslysny, narozdil od GPU, pripadne vice zatizenemu zdroji... a uz jsou novejsi chladice, napr od polskych SilentiumPC, dokonce za lepsi cenu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny