Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Moje PC neutáhne GTA5 ani na nejnižší graf. nastavení

Kdyz tu vidim prispevky, ze CPU AMD jsou na hrani spatne a ze na 1080p gaming je treba 4GB graficke pameti, shrnul bych to jednim slovem - diletantstvi.
Kdyz
Ocividne si nejaku novsiu hru uz davno nehral, ze...
4GB VRAM, alebo aj 8GB nevidim problem dnes odporucat, skus si v nejakej hre vyhulit textury+AA a este aby si mal aj nejaku rezervu....4GB je tak akurat, ak uvazujes do boducna, tak 8GB zakonite. Pokial nechces po polroku-roku znizovat rozlisenie textur. Prave v spominanom GTA V nieje VRAM kvoli texturam nikdy dost a 4GB ta hra bez problemov vyuzije. Uz v rok starom Dying light mi 2GB VRAM pri full texturach nestacilo a bolo vidiet lagy.

Ty vole kdyby INTEL nebyl lepší tak by mi IT nevybírali z intel WTF ?
Vacsina ITckarov vybera intel preto, lebo. Sami nevedia. Ano, je vykonnejsi ako AMD, ale ostatne naklady ma vyssie. V prvom rade si zrataj, ci je rozdiel vo vykone adekvatny zvysenej cene. A potom prirataj dalsie $$ ktore utratis za dalsie intelacke vymysly, ako je kazdu chvilu novy socket a s tym spojena vymena dosky. No, intel uz nieje tak strasne vyhodny, co? Intel je v mnohych ohladoch nenazrata spolocnost, zbytocne zmykajuca $$ so zakaznikov. Vid posledny pripad s nepodporou Xeon E3 CPU na obycajnych doskach pri sockete 1151, pricom u socketu 1150 to bez problemov slo.

Ty tomu fakt rozumíš xD A navíc pokud si zaplatíš za INTEL kvalitní chlazení, dlouhá doba výdržby, větší výkon to by ti řekl každý.
intel chladic je uplne obycajny chladic, nic extra. Netrep kraviny.
Dlha vydrz? Hocijaky cpu, aj tebou nenavidene amd vydrzi kludne 10r aj s horsim chladenim.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny