Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Moje PC neutáhne GTA5 ani na nejnižší graf. nastavení

Dominiku, reknu to jednoduse, na vyssi cene mas vyssi marzi.

Ty chces ten CPU pouzivat 10 let, abys vyuzil tu prodlouzenou zivotnost?

Navic, jeste neni dostatek dat, ale uz se objevily dohady, jak je mozne, ze CPU s nizsim TDP a "mensi" vyrobni technologii, straslive topi. Jedna se nejspise o hustotu na mensi plose, tedy celkove teplo neni zase moc vysoke, ale lokalni, tedy primo na DIE, jsou brutalni, tedy nejspise ty CPU nebudou mit delsi zivotnost, spise kratsi.

Rekni mi jednu vec- jake chlazeni potrebujes, abys mel vyssi vykon ? Myslis jako overclocking ? Nebo co mas presne na mysli ?

Pokud chces mit tichy chod PC, neni nic lepsiho, nez sehnat JAKYKOLIV chladic, ktery ma 1-2 120mm+ velikost prumeru a nemas problem s hlucnosti CPU chladice.

Dalsi argument - chces nejlepsi CO presne a na CO presne? chces mit 103 FPS namisto 92 FPS?

Nebo chces mit 3 high end grafiky do SLI, abys mohl jet 4K nebo mit tri 1440p monitory ? Bavme se vice v realite a ne ve snech, prosim.

Tyhle parametry si muze dovolit jen vrchnich 10tisic lidi nebo lide, co se zivi grafikou, kteri vyuziji rozsirenou plochu na vice, nez jeden displej. Na hrani FullHD nepotrebujes silnejsi, nez 4jadro FX, nebo jadro co jede na FM2 platforme. Intel I3ky bez hyperthreadu jsou uz pase, na rovinu.

Nerikam, ze intel nedela dobre CPU, jen rikam, ze radeji kup silnejsi graficko ukartu, vice pameti RAM, SSD disk, nez CPU, ktere vyuzijes na 50%...

Jsem otevreny diskuzi, pokud mas argumenty a nejaka data, na zaklade kterych si muzes dovolit rict "a tecka" .

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny