Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Moje PC neutáhne GTA5 ani na nejnižší graf. nastavení

Shiro,

ji jinak se omlouvam, nejak jsem preskocil ty gamesy, ktere si psal.

Jak spravne pises, je to o velikosti sbernice... mrkni na tu 960ku, ma rychle pameti jako svine a diky tomu ji sice sbernice skrti, ale v ramci 2GB pameti to sviha docela brutalne.

Rozliseni, na kterem jedes je uz asi za tou hranou "sweetspotu" grafik, co zvladaji fullHD i se 2GB graf RAM.

Osobne jsem nezaznamenal rozdil mezi 8AF a 16AF, pokud musis nutne mit 16AF, tak potrebujes vyssi mnozstvi pameti. Nevim jak HBAO, tady se resi nasvetleni sceny a tedy rendering pri nejakych parametrech. pri vyssim AA mas vysoky dopad na FPS a zvyseni render time per frame, coz pri pricteni input lagu uz muze byt dost otravne a zretelne. Proto pouzivam postprocesing...

Dival jsem se na testy karet, 6GB 7970, 8gb 290x, 4GB 660GTX mezi jinymi... ten narust vykonu byl patrny POUZE pri zvyseni rozliseni textur a vyssim filtrovani. A i tak byl natolik zaskrceny sbernici, ze to nemohlo ospravedlnit vyssi cenu pri nakupu. Ne na 1080p.

Muj nazor na nextgen hry na 1080p je takovy, ze 4GB je rozumna investice do budoucna, ale to neznamena, ze to musi lidi kupovat uz ted, kdy jedine dostupne novejsi 4GB grafky stoji penez, az je z toho cloveku zle. Grafiku kupovat z druhe ruky, viz tu 660GTX nedoporucuji, ze svoji vlastni zkusnosti, pripadne jen vybrane OEM modely. R9 290 za 6000 second hand, 290x za 7-8tis. mimochodem ceny opet kvuli propadu koruny stoply, coz je primo k posrani.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny