Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem počítač s AMD nebo Intel

Panove,

pokud je to "JEN" na hry, tak neni duvod videt v AMD prekazku.

Chces kupovat Skylake za 10tis jenom proto, ze je to moderni ? integrovana grafika pracuje na stejne ne li horsi urovni, nez APU za 3000,- a za celou platformu zaplatis tolik, co za sestavu AMD i se slusnou grafikou.

Podivej, pokud vis, na co to potrebujes, staci ti FM2 platforma od AMD se 4 jadrem, ne APU, pokud jedes extra grafiku, neni treba resit, jestli mas AMD nebo NVIDIA graficke jadro, Tebe bude zajimat vykon, kvuli tomu, jaky mas poridit zdroj v neposledni rade.

Osobne jsem si slusne zahral na 660GTX od Nvidie, pak jsem presel na 7970 (ergo R9 280x) a zjistuji, ze pri rozumnem hrani na FUllHD to staci na cokoliv, witcher 3 na ULTRA plynule je dostatecny argument. (pouzivam ReShade na AA)

Mam zkusenosti s CPU od Intelu i od AMD, platformy od Socket 775, 1366, 1150, AM2, AM3+

Nevidim duvod, pokud nejsi clovek, co se zivi IT, kde tedy cas jsou penize, kupovat CPU od INTELu. Neni tam zadny bonus, pokud hrajes graficky narocnou hru, kterou rozjedes na 55 FPS na high end grafice, pri Intel CPU tedy 60-63, rozdil nepoznas, pokud nemas namisto oka high speed kameru.

Jedina vec, co te zajima, je 1% FPS, jinak receno zaskuby, kterych miva AMD vice, pokud hovoris o dvou namisto jednoho... vetsinou to stejne ovlivni grafika a Vertikalni synchro... je to na osobni vyzkum.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny