Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Externí harddisk - přístup odepřen

Admine, admine..klidne mne ukamenuj. Ano udelal jsem chybu a ano, nejsem pocitacovy machr a ani expert, ale domnivam se, ze prave pro takove lidi je tady poradna. Pokud se něco stane, najdou se dobré duše, které umeji poradit. Bohužel se nezabývám IT a dovolil jsem si udělat ve světě IT chybu. ( Není první a ani poslední)
Vytrháváním vět z kontextu...." vše tam je a v Tv to v pohodě přehrává"...a Tvojí odpovědí " tak je problém, vyřešen a to je ale sranda! " To jsem nějak nepochopil...
Znamená to, že poradit neumíš a nebo prostě jen nechceš radit nekomu, kdo nemá IT vzdělání a není dostatečně informován???
Osobně Tě neznám, ale pokud mi sakra HDD přehráva obyčejná bedna...a Comp s tím má nějaký problém, tak bud poradim co s tím..( pokud jsem schopen) a nebo mlčím, když prostě poradit neumím!!

Na jednu stranu se tu vy Admini snažíte, aby kdo může poradit tak poradil a nezabředával do osobních kritik a ůtoků a na druhou stranu se dočkám od admina urážek, kritiky..ale rady žádné. Zvláštní přístup!! Ještě že jsou tu jiní, kteří poradit umí..za což jsem neskonale vděčen...

Doporučil bych si přečíst co jsem psal. Jednalo se o muj zalozni disk... jenze nestastnou nahodou jsem musel zrovna original uloziste preinstalovat a v tom samem case jsem pouzil uloziste ke zkoušce tv, cimz jsem udelal nepřiměřenou do nebes volající chybu. Priznavam!!!!!!!!!!!!!! dalsí zálohu nemám!!! Opět moje chyba!!!!Pokud ale neumís poradit, prosím, zdrž se stupidních komentařů.

MOŽNÁ JSI UŽ I NĚKOMU V NA TOMHLE SERVERU PORADIL...NA MNĚ ALE PŮSOBÍŠ S PROMINUTÍM HODNĚ AROGANTNĚ. Mam ted velkou hlavu ze ztracených dat za posledních 20 let a ty mi místo rady ještě zkoušíš přiložit na hlavu, místo aby jsi pomohl....díky, ale pro tohle jsem na tyto stránky nepřišel..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny