Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Externí harddisk - přístup odepřen

Každý jeden den potkávám lidi, co mi nosí mrtvé počítače a USB disky, na kterých měli podle svého tvrzení "strašlivě důležitá" data. Všichni pak brečíte jako želvy, že o ně nechcete přijít, což vám ale nebrání s médiem "experimentovat", opakovaně je strkat do čumítka od čongů které (minimálně) dosralo strukturu souborů, abys předvedl, jaký jsi mistr světa a následně tady vyplakávat že ti nikdo neradí jak to sakra opravit.

Rady jsem tu (a nejen já) ohledně tohoto tématu dával tolikrát, stačí si je jen najít! Nebudu se už opakovat, protože to nemá smysl, každý z vás je totiž mistr světa, který očekává, že se mu "někdo" bude věnovat, když už to posral nejvíc jak to šlo.

Doporučil bych ti přečíst, co jsem psal - zkusím ti to vysvětlit polopatě, abys to pochopil: v okamžiku, kdy jsi smazal originální data, stala se z tvé záložní kopie ostrá verze, kterou jsi NEMĚL zálohovánu. Ty tvrdíš, že nejsi hlupák a že nerozumíš IT. Já tvrdím, že na takovou elementární úvahu žádné IT znalosti mít nepotřebuješ.

A NAOPAK, na správnou obnovu dat je třeba více než "amatérské" IT znalosti. Svými pokusy jen prokazuješ, že ti na datech vůbec nezáleží, což mě vůbec nepřekvapuje.

P.S.: jo, za blbost se platí a mně připadne hodně AROGANTNÍ tvé chování. Zkus se někdy zamyslet nad tím, jak to vypadá, když přijdeš bez jakýchkoli znalostí a požaduješ zázračné řešení svého problému.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny