Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Externí harddisk - přístup odepřen

Díky za radu i názor..
Nepochvaluju si jediného zastance, ale několikrát jsem podekoval vsem, kteří se mi snazili pomoct ( Od MM.., po spoustu dalších)viz výše.
Vždy jsem se slušně zeptal , poprosil a snazil se muj problém vysvětlit.
Necitim se dotcen, co mi " Váš " kolega napsal, nicméně jsem par krat uznal, co jsem udělal za blbost, ale jak jsem uz napsal, co se stalo jiz bohužel nezmenim .
Byl jsem par krat upozornen na to, co jsem udelal za blbost , vím o tom a vic krat se to nestane, chybou jsem se poucil..
Ale at se tady omlouvam do aleluja v dalším postupu to moc nepomuze.
V uvodu jsem napsal, ze bych poprosil o vysvetleni pro "lamy"....a tudíž se i omlouvam za muj titulek, který nebyl nejbystřejší . V dobach před cca30 lety, kdy uz jsem téměř jako dospely poprvé zapinal Amigu se z titulku zkoušky inteligence neskladaly. Ale pro jistotu jsem se opet omluvil..

Ted ke Tve rade, pokud můžu : Oprava NTFS prav..myslim ze to bude to prave, bohužel netusim jak se to dela. Mohl bys mi prosim te napsat podrobnejší postup, kdybys nasel chvilku?? Predem diky

Recuva neklapla a ten Linux si nejsem jisty ze zvladnu.

Ze nemas zajem se na to mrknout plne respektuji, snad jen kdybys o nekom vedel a dal mi tip , vše samozřejmě dobře zaplatím at jde o prkotinu. nebo něco slozitejsiho

Diky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny