Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Externí harddisk - přístup odepřen

Tak jsem přečetl poctivě všechny odkazy. Hned v prvním jsem narazil na GRUBY a KUBUNTY..:-D...sice jsem ho dočetl až do konce, ale moc netuším o čem tam básník vlastně mluvil. To je taky důvod , proč jsem se rozhodl vytvořit nové vlákno speciálně pro můj případ. Chápu že je frustrující odpovídat stále na tytéž blbosti zaviněné neznalcema jako já ...( klidně se vsadím že další se stejně zas objeví se stejným dotazem :puff:)...to je holt život. Ale chápu to, taky odpovídám na desítky stejně blbých otázek v mém oboru a taky mně to lidově řečeno sere...:-)... no vždycky zatnu zuby a jedu dokola, neboť mne moje práce živí ..tak s tím nic nenadělám

Takže co udělám ted:
Hned v uvodu ( nez jsem něco zkousel delat) jsem chtěl udelat kopii toho zmrveneho Hdd. Neuspěl jsem a přístup odepřen, čili se mi nepodařilo okopírovat nic.
Ted teda najedu program GDB a necham rekonstruovat. Pro případ , že by je našel a chtěl někam ukládat, jdu napřed koupit ještě jeden externi HDD a dam je tam. Na D: je cpát nebudu. Ten je čistý po mé přeinstaci windowsu a v případě krize bych zkusil spostit GDB ještě i na D:...podle hesla tonoucí se stébla chyta. O výsledku budu informovat. Třeba to pomůže těm dalším, co příjdou po mně se stejným problémem..

Díky za odkazy a radu...jdu na to.

Jen takový detail na zavěr...nechal jsem ten disk projet esetem antivirem...cely ho projel, všechny položky a data na něm vidí a to mne porad drží v naději, že ještě nejsou totálně ztracená..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny