Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po aktualizaci nelze probudit z režimu spánku

Tvoje logicke zavery su vsetky blbo, ale to je jedno :) (zdroju nevadi ani to ze ho prebudzas casto, a ani to ze je aj na 110V, to mu je uplne fuk, a otacky vetraku od toho nezavisia)

Neda sa nabeton tvrdit ze to je zdrojom, preto som pisal ze pozicat na test nejaky iny ze ci ano alebo nie. inac aktualizacie sa daju aj odinstalovat (ovl.panely-windows update -historia aktualizacii - oznac a odinstaluj), a uvidis ci sa potom nieco zmeni. Automaticke update tam docasne nastav na len vyhladavat a neinstalovat automaticky. Po odinstale aktualizacii restart Win, a skusaj sleep.
Tie ovladace som sa pytal ze ktore presne, verzia, apod, kontroloval si to teraz? Od AMD mas co presne? Over si aj ze medzi tymi aktualizaciami Win nebol nejaky ovladac apod. Ale ked sa nezapne ani zdroj tak je to skor problem v HW.

A skus ho neprebudzat klavesnicou, ale len zapinacim tlacitkom. Potom sa to prebudi normalne? Pripadne skus aj pred prebudenim odpojit aj klavesnicu a mys a az potom zapinacie tlacitko, nejaka zmena?

P.S. skus trebars aj teraz znova stiahnut ovladace z webu vyrobcu dosky aj grafiky, a preinstalovat ich nanovo. Zacni chipsetom, potom ostatne veci (audio, LAN, apod) a grafika.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny