Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Utržené matky pantů u notebooku

Matičku naskrutkovať na šroub, tak aby presahoval kúsok cez. Položiť tam, kde bola zlomená a pištolovou pájkovačkou ten šroub s matkou zohriať tak, že sa zapustí do zbytku toho plastu. Dookola roztopiť ďalší plast tak aby sa spojil z krytom notebooku. Využiť všetko volné miesto okolo tej skrutky na vytvorenie základne v ktorej bude matica. Zase to ale neprehnať, aby pridaný plast nezavadzal káblom, plošnému spoju dosky, ktorá s tým susedí. Treba dať pozor,aby bola matica vycentrovaná PRESNE NA ROVNAKOM MIESTE, ako pôvodná. Samozrejme musí byť aj kolmo k základni. Ak sa to odflákne, nebudú tie pánty sedieť, alebo sa nebudú dať vôbec priskrutkovať. Kľudne maticu celkom zakryť plastom. O to lepšie tam bude držať. Až teraz vyskrutkovať šroub a výšku zarovnať podla nezlomeného stĺpika (ja to robím malou modelárskou brúskou). Vyčistiť opatrne dieru po šroube ihlou, aby sa dnu nedostali piliny po brúsení. Skontrolovať výsledok priložením pántu. Ak OK, isť na ďalší..
Alebo si celkom tento cirkus odpustiť a dobrý stĺpik z maticou ulomiť z nefunkčného notebooku a prirobiť namiesto zničeného.
Najednoduchší bude tvoj spôsob-prevŕtať to celkom, ale aj tak budeš musieť urobiť nejakú základňu pre ten pant, inak sa to zase poláme. Skús rukou ten pánt otočiť, aby si mal predstavu, aká sila tam pôsobí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny