Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy s myší A4Tech X7

Vsak pisu, ze co jsem zaslechl, tak Bloody by mely byt OK, ikdyz ja uz si od A4tech v zivote nic nekoupim, me zklamali a to neodpoustim. ;-)

Jsou dve veci ohledne zivotnosti, vyklikani tlacitek, logicky proste ta mechanicka cast navzdy pri pouzivani nevydrzi a druha vec je nekvalita snimace, kdy proste po dvou tech letech proste konec.

Takze ja treba mam doma v supliku starickou Genius Netscroll Optical PS2, jako ta mys jela v kazdodennim provozu nekolik let a kdyz bych ji pripojil, tak jede do dneska. Potom mam Microsoft Wirelles Intellimouse Explorer a opet v provozu nekolik let a zahodil jsem ji do supliku jen proto, ze me bezdrat a potreba dobijeni AA clanku prestalo bavit, ted jsem ji vytahnul na nejakou praci, protoze moje soucasna mys Fujitsu GL9000 neni tak presna, jak bylo na tu grafiku potreba a opet jela ta Intellimouse bez problemu, akorat ma mirne zatuhly kolecko. No a mezi tou od MS a tou Fujitsu jsem vystridal este 4 kousky A4tech X7 XL-750 a zije uz jen ta posledni, mam to k notasu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny