Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak je to s účty ve Windows 10 ?

Potom nechápu, že někteří tady píšou, že při pokusu o instalaci se to musí potvrdit heslem správce. Podle dosavadních pokusů u uživatelských lokálních účtů není Store dostupný vůbec a po přidělení správcovských práv zase není nutno nic potvrzovat. Takže jak třeba jednoduše nainstaluji manželce vlastní kopii WhatsApp ze Store? Jedinou možností je přepnout na FerduAdmina, přepnout FerdaWife na Správce, přepnout na FerdaWife účet, nainstalovat a nastavit WhatsApp, přepnout zase na FerduAdmina, přepnout FerdaWife na User a přepnout na FerdaWife účet. A tak to dělat u každého programu a uživatele ... Absolutně "jednoduché" a "user friendly"!

Nemluvě o tom, že to pořád neřeší další výše popsané požadavky: účet Wife, složka wife, email marta.vomackova@gmail.com ... Mimochodem, v MS účtu lze změnit jméno nezávisle od emailu. Když se to udělá po založení uživatele, tak se název účtu a složka nezmění, ale ještě sem nevyzkoušel, co to udělá, pokud se to změní před připojením účtu ve Windows.

Příklad: MS účet marta.vomackova@gmail.com se přidání do W10 jmenuje marta.vomackova@gmail.com a vytvoří se složka marta. Pokud ne webu změním jméno účtu na Marta, ve Windows je stále uživatel marta.vomackova@gmail.com. Co kdybych jej ale nejdříve na webu změnil na Marta a až pak přidal do Windows? Byl by to účet Marta, složka marta a email marta.vomackova@gmail.com? Podle dosavadních pokusů a určitých indícií soudím, že ano ...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny