Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nastavení monitorů z nouzového režimu do normálního

Zdravím všechny, mám takový problém a pokud by to bylo možné, byl bych velmi rád, kdyby se rychle vyřešil, dokud mám trochu volného času :-)

Jde o notebook a problém je v externím monitoru, nebo-li druhém monitoru (a notebook obrazovky taky)

Napíšu stručně a jasně problém: Měl jsem nastaveno, aby se mi nezapínal druhý monitor automaticky. Jenže včera se mi stalo to, že mi tak nějak... odešla obrazovka v notebooku prostě se mi nezapne, asi nějaký kontakt špatný. Prostě je černo, nic. No a já mám druhý monitor který by se měl normálně zapínat taky, když je zapojený. Jenže to mám vypnuté. mám něco jako "zobrazovat plochu jen na monitoru 1" a ne "Rožšířit" či tak nějak to je. v nouzovém režimu se mi ten druhý zapne, ale v normálním ne kvůli tomu nastavení. Napadlo mě nastavit to v BIOSu, jenže tam jsem nějak zapomněl heslo. Ano jsem vůl.. Také mě napadlo reinstalovat windowsy a tím by se resetovalo to nastavení a monitor (druhý) by se mi zapnul automaticky, jenže tím bych ztratil data, která... eh.. nemůžu ztratit. Nebo jinak můžu, ale je otázkou půl roku (možná více), než bych je získal zpět.

Abych to dál nerozepisoval.. Chci se zeptat. JAK z nouzového režimu nastavím (vrátím nastavení), aby se mi ten druhý monitor zapínal automaticky?

Jinak jde o notebook / Windows 7 (případně další informace napíšu na vyžádání, odpovím do minuty)

Děkuji moc předem za rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny