Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem W10 nejde po spánku zapnout

Human0id sa tu nehraj na odbornika, evidentne si pri IT mozno tak 2 roky a uz mudrujes ...

Windows 10 je rovnaky nepodarok, ako aj 8-cka. No ovladace si pre konkretne zariadenie hlada v prvom rade sam. Od vydania 10-tok sa databaza roznych ovladacov podstatne rozsirila - aj na starsie zariadenia. Teda najprv si najde vlastne ovladace potvrdzujuce kompatibilitu a ked nieco nenajde, oznami to. Ak Vilakovi nic take W. neoznamil, tak tie ovladace ma. Nejde o stare verzie, nakolko W10 stary produkt nie je a databaza ovladacov, ktorymi MS disponuje, je vzdy v poslednych osvedcenych verziach.
Pokial sa jedna o pripajanie periferii, vtedy sa moze stat, ze je nutne doinstalovat nejaky ovladac, no zvycajne s tym W. nema nic spolocne, aj ked ho moze poskytnut. Ale to Vilakov pripad nie je.
Vilak predsa prechadzal z 8-ciek na 10-ky. Pred upgradom mu instalator W. oznamil, co vsetko nebude schopny spravit sam, t.j. co vsetko prestane byt funkcnym. Ak mu to nic take neoznamilo, nema s ovladacmi problem.

Chyba bude v registroch. Aj ked nieco Vilak v systeme nastavi, zmeny sa neprejavia. Odporucam skontrolovat zaznamy v registroch a popripade im prestavit hodnoty manualne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny