Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Novy PC+chladenie prehrievanie a "Monitor lost signal"

Tak tedy nevím, na "zive" lezete z Kanady, ale měna IV. Reichu napovídá EU. Ta cena byla za "bednu", nebo i celkově i za periférie, jako je třeba monitor? To to v té neznámé zemi nešlo nechat složit?
Cokoliv od Erosvolveo odpuzuje a: "...Keď však spustím hru teploty idú nepekne hore.Doslova mi ten PC vykúri celú izbu a musím vyvetrať..." napovídá problémy s chlazením. Skříň je "moderně" se zdrojem dole, takže pokud je horký strop skříně, napovídá to mizernému odvodu tekutiny ze skříně a lokálním tepelným kapsám. Je na zadní stěně skříně odsávací ventilátor? Měl tam být jeden ze dvou namontovaný na té zoufalé mřížce od výrobce té hrůzy. Typové značení zdroje je neúplné, který je tam doopravdy? Sestava je sama o sobě dost žravá a tím emituje také dost tepla a k tomu ještě nějaké přetaktování CPU.
Jo, a ty dvě zapařenosti zatěžují CPU a GPU různě, ta druhá je náročnější na oba výpočetní prvky.

Jak vidno, dnes je frikulínské si skládačku IBM PC skládat sám, pokud jsou dobře zvoleny komponenty a skladač aspoň otevře manuál základní desky, pak to většinou i funguje, ale jakmile dojde k problémům...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny