Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou multifunkci? Posouzení notebooku.

NB sa mi zda ok, slusny CPU a chipset (945GM), HP boli kedysi celkom OK, aki su dnes netusim.
Mas tam ale integrovanu grafiku ale ten intel media accelerator 950ka ma uz tusim podporu DX9 takze mali by sa dat spustit aj nove hry, ale je to vzdy integrovana takze nove hry asi len na nizsich detailoch apod., ale inac nevidim v nom problem.
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/32195 7-321957-64295-321838-89315-1847094.html
Slot to ma jeden klasicky cardbus (PCMCIA), novy (express-card) tam nepisu tak asi nema, ale dnes su stale k dostaniu prevazne cardbus karty takze cardbus je asi dnes mat stale lepsie ako express-card.

multifunkcny netusim, nevyznam sa v tlaciarnach.

Repro 5.1 vpohode nezapojis do notase. NB (aj ten tvoj) maju spravidla len stereo vystup (jeden jack konektor), niektore maju aj digitalny napr. opticky vystup (SPDIF), tento notebook ale asi nema, kedze o tom nevidim ani pismeno v specifikaciach, a moze ti to byt jedno kedze tie repro su analogove takze by si do nich SPDIF aj tak nezapojil aj keby to NB mal.
Takze zapojis tam len predne repro a budu hrat teda len dve repro (pravy a lavy predny). Ak ti to staci a 5.1 repro chces pouzivat aj s nejakym inym stolnym PC tak ok.
U NB sa toto niekedy riesi v docking station (ze tam su 3 audio-jacky) ale nie som si isty ci je to u teba ten pripad...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny