Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou multifunkci? Posouzení notebooku.

Ano ma to jeden cardbus, a pravdepodobne ziaden express card.

Tazko povedat ci sa da verit nejakemu kecalkovi v diskusii na zive. U vacsiny lacnejsich notebookov bude TN technologia a od toho proste clovek nemoze cakat zazraky, da sa s tym ale bez problemov robit (ak niekto porovnava TN TFT k trinitronu tak bud ma nejaku psychiatricku diagnozu alebo ma diagnozu ze je citatel zive, jasne ze NB nebude mat obraz ako eizo CRT). Ja som HP mal naposeldy pred 5rokmi a display bol celkom ok, dnes netusim co tam davaju, ale najlepsie chod si to pozriet niekde do velkej predajne kde maju pozapinane NB ze aky to ma obraz, nie je to tovar za 10korun ktory by sa kupoval len tak zbrucha.
P.S. az budes v tej predajni vsimaj si hlavne vertikalny pozorovaci uhol, pohlad zhora/zdola, ze kedy sa zacne kazdit jas/kvalita farieb hore a dole na displayi. Sracky budu IMHO vsetky v tejto cenovejj kategorii, akurat je mozno rozdiel v tom ze na jeden sa treba divat viac zvrchu a na iny presne kolkmo apod...

S cardbus zvukovkou by nemal byt problem. USB sa zo zasady vyhybam kde sa da, a odporucam to kazdemu :-) P.S. aha pozeram ze na cardbus tam ziadnu zvukovku nemaju, tak potom budes musiet kupit USB, a dufat ze to bude bez problemov cez USB. Problem by nemal byt :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny