Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak nakoupit přes eBay

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli byste mi mohli poradit. Chtěl bych si něco koupit pres ebay, ale jsem začátečník a nevim moc co a jak a nerad bych naletěl falešným nabídkam. Tak bych se chtěl zeptat, jak nejlíp vybrat produkt, který si chci koupit? Jde ta věc poslat i z Německa do České republiky? Děkuji.

[mod]Z došlé pošty vložil: (Rce)[/mod]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahaa. Se zvýšenou cenou počítám, ale hlavně aby to šlo i poslat.Optám se. Díky
Martin - mail 04.05.2007 09:55
Martin - mail
Reknu to asi tak - u "novych" veci necekej, ze oproti beznymu obchodu ziskas nejakou vyrazne lepsi c…
kubik 04.05.2007 10:55
kubik
jo ahaaaa :-| ja myslel že by to mohlo bejt více levnější, ale zkusim to ;) určim si kolik do toho m…
Martin - mail 04.05.2007 11:09
Martin - mail
S tym jazykom (nemcina) moze byt problem. V konzolach sa nevyznam ale veci predavane v nemecku maju… poslední
MM.. 04.05.2007 17:45
MM..

Reknu to asi tak - u "novych" veci necekej, ze oproti beznymu obchodu ziskas nejakou vyrazne lepsi cenu - usetris tak 10%. eBay je hlavne zajimavej pro starsi veci nebo raritky, ale veci jako aktualni CPU, pameti apod. kolikrat sezenes levnejc v internetovym obchode.

Pokud skutecne mas zajem, tak doporucuju:
- stanovit si maximalni cenu, kam jsi ochotnej az zajit
- pri konci aukce (poslednich 10 minut) si sednout nekam, kde je klid a solidni internetovy pripojeni a peclive sledovat, co se deje, a v pravej okamzik prihazovat.
- nedelej si velky iluze, ze ted je cena nizka - u "zhavych" veci cena behem posledni minuty klidne vyskoci na nekolikanasobek
- pokud nevyhrajes, zkouset znova a znova. Pred casem jsem koupil relativne slusnou grafiku za solidni cenu, ale vyhral jsem az asi dvacatou aukci, ktery jsem se ucastnil.

Pokud nemas nervy na poslednich par minut, je dalsi (moji oblibenou) strategii si proste stanovit maximalni cenu, a tu nastavit a dal se o danou aukci nestarat. Kdyz vyhrajes, fajn, kdyz ne - je spousta jinych.

jo ahaaaa :-| ja myslel že by to mohlo bejt více levnější, ale zkusim to ;) určim si kolik do toho maximálně dám jak si řikal a uvidim co z toho bude :) myslíš, že když to bude z Německa že tam bude možnost zvolit angličtinu v konzoli ??

S tym jazykom (nemcina) moze byt problem. V konzolach sa nevyznam ale veci predavane v nemecku maju vsetko nemecky (napr. u notebookov nemecka klavesnica, nemecky Windows atd, vsetko proste nemecke, hry takisto vsetky prelozene do nemciny).
Ale ako je to u konzol netusim, neviem ci je na tom nainstaleny nejaky pevny OS alebo co, do konzol sa nevyznam ale na take veci je dobre pouzit google alebo zajst niekam kde taka konzola existuje a pozriet si ci tam je nejaka volba jazykov alebo ci je to napevno.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru