Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde najet do Biosu, win se pustí normálně

Také ti děkuji za radu.

Přeflashování BIOSu jsem četl že je riskantní, jaký na to máš ty názor? Mám desku ještě v záruce tak ať ji nezlikviduju :D

Ještě jedna věc mě napadla: potřebuju se dostat do toho BIOSu kvůli nastavení aby mě to bootovalo z cd, protože mám doma jakýsi program co se musí spustit jako bootovací CD a umí zkontrolovat všechny komponenty zda jsou vadné či nikoliv, mám to tady od jedné PC firmy co zkrachovala...a to vše kvůli tomu že PC se mě při hraní her vypíná. Na netu můžu být klidně celej den bez pádu, to stejný při sledování filmů, poslechu hudby a jednoduchých hrách. Když tam ale pustím World of Warcraft The Burning Crusade nebo Heroes 5 tak mě to semtam prostě úplně vypne. Začlo mě to dělat až poslední dny, takže těma hrama to být nemůže a je divný že třeba u zaklínače to taky nedělá což je graficky náročnější než ty dvě již zmiňované hry.

Mám zlý tušení že bude v háji deska když nejede ani ten BIOS, ale v 17:00 to začnu testovat podle rad co jste mi zde dali a třeba eliminuju i to padání.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny