Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výměna základní desky+processoru Intel za AMD

Zdravím,

chci jen zprvu napsat, že sem zde už psal, ale měl sem s touhle sestavou jiný problém, a tak proto píšu znova.

Mám momentálně starou AMD sestavu asi 4-5let, funguje ale občas proběhne náhodný restart.. s tím sem se už smířil (vždy to píše v záznamu něco s kodém chyby 6..nebo tak nějak, ale tohle tady neřešíme) ale když sem se kouknul na net, abych si zjistil o co jde, tak se všude psalo, že je to nejspíše deskou.. a tak sem si koupil novou desku a samozřejmě procesor.

Tákže, staré AMD (AMD Athlon II X2 250) sem vyměnil za nový Intel (Intel Core i5-2500S, tento procesor sem koupil z druhé ruky, tudíž by mohl být problém i v něm) a starou AMD desku (GA-MA770T-UD3) za novou Intel desku (H61M-F)

Takže takhle vypadala sestava před tím:

Deska: GA-MA770T-UD3
Procesor: AMD Athlon II X2 250
RAM: 4GB (2x2GB)
Grafika: NVIDIA GeForce GT 630
HDD: WD Green 1TB 64MB
Zdroj: 400W <- kdyby bylo potřeba bližší info, napíši.

A takhle po tom:

Deska: H61M-F
Procesor: Intel Core i5-2500S
RAM: 4GB (2x2GB)
Grafika: NVIDIA GeForce GT 630
HDD: WD Green 1TB 64MB
Zdroj: 400W

Poté co sem vše vyměnil, mi počítal zamrzával, a nakonec se uplně vypnul, a zapnout opět nešel ale když sem zase dal zpět ADM sestavu, chvilku trvalo první pípnutí (cca 5sec, normálně to šlo myslím že po 1sec) ale PC se v pohodě pustil, a vše jede tak jak má.. Ale když sem zkoušel dát zpět opět Intel sestavu, tak prostě se točili jen větráky a nic dalšího.. Tak v čem je problém? Uvažuji o koupě nového zdroje (500W), ale před tím než ho kupovat, tak bych měl radši jistotu, že je to opravdu tím, a nebo je problém v základní desce či procesoru. Děkuji..

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny