Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC-prosím o hodnocení

Frekvence RAM je totalne ukradena, dulezite je, aby RAM meli alespon stejnou frekvenci jako deska, pokud maji vyssi nicemu to nevadi a hlavne ty Crucialy jsou mnohonasobne otestovane vyborne pameti. Nicmene mym hlavnim motivem pro zmenu RAM bylo, ze tazatel mel predvoleno 2x8GB zatimco ja mu navrhuji 2x4GB a to z toho duvodu, ze minimalne v nejblizsich 5 letech a dost mozna i dele, nebude vice jak 8GB do herniho PC potreba.

Mam ve starem PC ten chladic od Coolermasteru a v novem PC mam ten od SilentiumPC, takze mohu porovnavat. Ten HE1224 je rozhodne lepsi nez 212+ EVO. Tim nerikam, ze je Coolermaster spatny, jen je ten SilentiumPC naprosto famozni a skvele vyrobeny a vymysleny, takze je to parada ho nasazovat na procesor.

Pozor tady se mluvilo o GTX960, coz je ocesana karta k nicemu. GTX970 ma uzasne nizkou spotrebu na ten vykon, ale nema DirectX12, coz je nevyhoda. Nicmene R9 380(X) nejsou konkurenci k drazsi GTX970, ale k te GTX960. Osobne bych koupil tu nejlevnejsi R9 380, pocitam, ze dva roky s tim vydrzi a potom koupit novou. Ona je totiz na nakup grafiky, ponekud nestastna doba, protoze se doslova ceka na leto a nastup nove generace grafik, ktere by mely byt minimalne od AMD o tridu jinde, NVidia se zatim nepochlubila, ale take ocekavam kvalitativni posun.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny