Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vysoká odezva/ping

Zdravím, už delší dobu mě trápí problém s vysokou odezvou/pingem zejména tedy ve hrách. Když si změřím rychlost přes speedtest vyjede mi obvykle ping mezi 20-50ms, což je skvělé, ale jakmile zapnu jakoukoliv STEAM hru, popř. LoLko tak mi ping ihned vyskočí na 150 - 300, těch 100 by nebylo až tak hrozných, ale v těch online hrách to prostě dělá dost. Při hraní mám vypnuté vše, co by mohlo zatěžovat internet.

Internet připojený přes router (--> WiFi, kterou využívá sestra, občas rodiče - sledování videí, sociální sítě..) - z routeru jde kabel do PC (Za toto se omlouvám, prostě nevím jak to napsat, snad to pochopíte..).
Router: Netis WF2411D
Pokud to pomůže tak používám Win10 64bit.

Po pár hodinách googlování s tím, že snad najdu nějaký fix sem našel návod na to, že jdou v routeru nějak nastavit porty a celkově nastavit to, aby se zlepšil ping právě ve hrách. Nevím co je na tom pravdy tak se ptám Vás.

Jestli by toto opravdu pomohlo ke snížení mé odezvy ve hrách, tak bych pak potřeboval vědět, jak se dostat do routeru, když neznám údaje. Zkoušel jsem údaje z manuálu a i ty co jsou napsané na routeru a snad všechny defaultní údaje přímo od NETISU ale bez úspěchu.

Děkuji předem za všechnu odezvu.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny